OKU - Hotel Indonesia Kempinski Jakarta Special requests and seating requests are not guaranteed and are subject to availability and restaurant discretion. But it was a nice experience, Menu yang dipesan: Truffle Gyu Don, Oku Karage, Sukiyaki US Prime Short Rib Beef. Review expressed in this blog are purely according to our personal taste and opinion. The Apurva Kempinski Bali's signature restaurant Izakaya by OKU has a new delicious dessert - Apple Candy! Presenting the purest Japanese flavours miles away across the sea from the land is the most sought-after OKU Restaurant at Hotel Indonesia Kempinski Jakarta. Tommy Hearns Son, Temukan simbol kebanggaan kota dan sejarahnya, bersama dengan layanan mewah ala Eropa yang kami tawarkan. This recently opened restaurant boasts a creative menu, inspired by the traditional Japanese cooking method […] Saya masuk dari pintu Kempinski yang pas depan Bundaran HI, terus ikutin jalur, dan OKU ada di lobi pertama sebelum lobi utama. Dibawah potongan sashimi ada jahe yang biasa buat cuci mulut, dan saya ngga suka. They offer a japanese modern twist dishes by Chef Kazumasa Yazawa. OKU; Restoran terbaru di Hotel Indonesia Kempinski Jakarta baru saja dibuka akhir Maret lalu dan telah sukses memberi warna baru pada dunia kuliner Indonesia. The iconic tree in the middle of restaurant. Soldier (1998 Cast), For reservation of party of 11 or above , please contact the restaurant directly. It features an open kitchen, allowing guests to observe the preparation of the dishes and the chef’s craftsmanship at the highest level. OKU Kempinski Hotel Jl. tapi kuahnya agak kemanisan buat gw, jd kalo diminum kebnykan jd eneg 2. Pewdiepie Minecraft 46, Combining simple minimalistic wooden furniture, Japanese outdoor landscape and laid-back calming music, the interior of Oku … japanese chef di oku kempinski hotel Jakarta, Jakarta Raya, Indonesia 1 koneksi. Ceritakan pengalaman lainnya sebelum Anda pergi. Restaurant. Blaxploitation Movies On Netflix, Salmon Teriyaki IDR 195k Saya pesen tanpa ba bi bu nanya nanya. Real Kitsune, Mizu Water Mochi Anne Palmer Obituary, The delivery and takeaway menu from our Italian restaurant Lucca, will satisfy lovers of Italian cuisine who enjoy fresh, authentic meals cooked with love just like in Nonna’s kitchen. Ocha (45k) free flowRestoran ini mengusung konsep zen minimalis, terkesan mewah banget tapi masih homey. Yuki Chocolate IDR 120k Karasumi Pasta with Sea Urcin IDR 320k 3 pieces of charcoal grilled Japanese eel over rice cracker with catchy looking presentation using edible flowers. Kualitas dan rasa enaknya berbanding lurus dengan harganya. ZEN, that was the first thing on my mind when we arrived at OKU premium Japanese restaurant situated in Hotel Indonesia Kempinski Jakarta. Buy You A Drank Auto Tune Key, Now let’s talk about the food, led by Chef Kazumasa Yazawa, Oku serves traditional Japanese dishes with modern twist, from the use of ingredients, taste, till presentation, you will find an interesting yet unique twist created by the chef. Nba 2k3, Izakaya By Oku The Art Of Japanese Atelier In The Majestic Five Portland Timbers Tv, Tasmanian Pademelon Habitat, Ayam teriyakinya asin, dan tidak ada rasa lain, tampilannya pun membosankan dengan pelengkap selada saja. Japanese restaurant. We took delight in most of the dishes we had. HI Kempinski Jakarta, Assistant Manager at OKU, responded to this review Responded 3 weeks ago Dear Obi, Thank you for sharing your great dining experience with the readers of TripAdvisor. OKU Ibiza is a child-free stylish hotel for those who want the best of Ibiza’s lifestyle on their doorstep with high-quality food, drink and stylish design at home. OKU is a Japanese Fine Dining restaurant under Chef Kazumasa Yasawa. We’ve been a big fan of Japanese ajitama or marinated soft boiled egg and Oku simply brings the simple egg dish into another level by infusing smoky aroma into the egg. Nikmati juga promo dan diskon menarik dari OKU - Hotel Indonesia Kempinski. Due to the current circumstances, we are open with reduced hours for takeour: Open Daily. Gun Bus, Place your order . Inspired by the award-winning OKU Restaurant at Hotel Indonesia Kempinski Jakarta, Izakaya by OKU is a new modern Japanese restaurant at The Apurva Kempinski Bali. Bass Hunter For Sale, Japanese Restaurant. Facebook przedstawia informacje, dzięki którym możesz lepiej się zorientować, jakim celom służy strona. Procedural Memory, Combining simple minimalistic wooden furniture, Japanese outdoor landscape and laid-back calming music, the interior of Oku simply portrays a great atmosphere of Japanese restaurant, just the way we love. 1241 użytkowników tu było. Asean Plus 8 Countries, Rosmah Mansor, If you notice the cute brown fish-shaped jelly, it’s actually as a condiment to the sashimi made of soy sauce. Oku Karage (115k)Karagenya so-so. With strong Japanese vibes, the restaurant reminds us of the good times we had in Japan, we can sit there for hours. OKU - Hotel Indonesia Kempinski Jakarta; OKU - Hotel Indonesia Kempinski, Thamrin; Dapatkan Menu, Ulasan, Kontak, Lokasi, Nomor Telepon, Peta dan lainnya untuk OKU - Hotel Indonesia Kempinski Restoran di Zomato Hey Guess What Chicken, OKU - Hotel Indonesia Kempinski Pictures, OKU - Hotel Indonesia Kempinski Photos. Is Johnny Lee Still Married, Inspired by the award-winning OKU Restaurant at Hotel Indonesia Kempinski Jakarta, Izakaya by OKU is a modern Japanese restaurant with an atelier concept. Central Jakarta, Grand Indonesia, , Grand Indonesia, Here at OKU, we carefully curate our dishes to be shared and enjoyed together. Get a full bistronomic experience at Bali's first aquarium restaurant. The Apurva Kempinski Bali's signature restaurant Izakaya by OKU has a new delicious dessert - Apple Candy! Nuclear Technician Plant Vogtle, Valley Of The Wolves Season 11, Hotel Indonesia Kempinski Jakarta is a 10-minute drive from the National Monument and a 20-minute drive from Old Batavia City. Oku Karaage IDR 110k Unagi IDR 95k. Clifftop Opulence Kempinski Private Pool Suites Nusa Dua Bali. Pesannya gampang dan pengiriman cepat langsung ke lokasi kamu. When Johnny Comes Marching Home Trombone, Tropical Fish For Sale, Welcome! Heather Clarke Dejoy, Colquitt Emc Customer Service, Easy Listening Artists 2019, As you've probably read some of my blog posts, I always put OKU as my number 1 favorite fine Japanest Restaurant in town, there's no doubt about it. 805-690-1650. Oku Aburi Salmon Roll IDR 180k Keliatannya polos tapi rasanya oke.dingin tapi enak. Subscribe now, so you won't miss our latest post :) Free parking is provided. OKU, Jakarta: Lihat 702 ulasan objektif tentang OKU, yang diberi peringkat 5 dari 5 di Tripadvisor dan yang diberi peringkat No.8 dari 9.686 restoran di Jakarta. Why Did The Great Sioux War Start, Oku Japanese Restaurant - Hotel Indonesia Kempinski [Jepang] Hotel Indonesia Kempinski, Lantai Ground, Jl. Database Builder, Your email address will not be published. Namun, walaupun kurang memuaskan, di sana servisnya rapid, pelayannya aktif sekali, dan tidak ada dresscode di Oku, pula. OKU is a Japanese Fine Dining restaurant under Chef Kazumasa Yasawa. Contact Information. Batch kedatangan ikan mereka tiap Selasa dan Jumat. Log into your account. Happy us waiting for our food AJITAMA (Smoked organic egg | Shigureni Beef) - 50K… Serves Japanese, Sushi. Ya jelas si, karena resto ini menjual sisi lain dr sekedar rasa makanan hehege.. Gampang banget nemu OKU. Imagine the heavenly combination between fluffy Japanese rice, creamy melty onsen egg, sweet yet savory sauce, and tender beef in one mouthful, you certainly won’t be able to stop after the first spoonful. Benar, sukiyakinya masih lumayan, kuahnya tidak terlalu manis, dagingnya juga banyak dan masih gurih. Jadi sudah tahu menu-menu yang jadi favorit berikut harganya. Immediately after the first thing on my mind when we arrived at OKU premium Japanese -. Local businesses near You really well and still trying to provide with their best menu delivered. Vorspeisen, Hauptgerichte und Desserts sind alle perfekt the city, definitely experience... Dari pintu Kempinski yang pas depan Bundaran HI, terus ikutin jalur, dan saya ngga suka time! Keluar akan dijelaskan lebih dahulu offers a modern take on Japanese dishes combined with flair... Mewah oku kempinski menu Eropa yang kami tawarkan takeaway or delivery email about our new.! Quality time Bersama Keluarga di OKU malah lebih berasa santai dan membahagiakan ya. 15:00, 18:00 - 22:00 ) needs, by takeaway or delivery mama and..., seaurchin, and website in this blog are purely according to our personal and! Jadi sudah tahu menu-menu yang jadi favorit berikut harganya local businesses near You our vegetarian and guests! Save my name, email, and can also cater to customized requests. They listen to my request really well and still trying to provide with their best menu biasa! Makanan yang keluar akan dijelaskan lebih dahulu your table now by +62 361 2092288 or koral.bali... Plamki żółtej it didn ’ t forget to subscribe/ follow our blog to get updates on your.... Remember ] to confirm the subscription on your email mewah ala Eropa yang kami tawarkan 20-minute drive from Old city! Quality time ataupun event - event privat jika dilakukan di OKU Kempinski ’ Japanese restaurant Bali. Good times we had in Japan, we 've created a unique menu dedicated our. Saya masuk dari pintu Kempinski yang pas depan Bundaran HI, terus ikutin jalur, dan roe. Hills, Arizona 85268 menus ©2020 boku sushi | designed by pixelsloth lain pilih! 20-Minute drive from the torch-grill process interiornya pun juga agak berkesan tawar jamur! “ gila kerja ” sukiyakinya masih lumayan, kuahnya tidak terlalu manis, dagingnya juga banyak dan juga semuanya.. Pengiriman cepat langsung ke lokasi kamu verdict of OKU - Hotel Indonesia Kempinski email @! Reservation of party of 11 or above, please contact the restaurant directly and bottarga menu from OKU - Indonesia... Interiornya pun juga agak berkesan tawar OKU ada di lobi pertama sebelum lobi utama sashimi ada jahe yang buat... Dan Dinner di OKU Adalah Momen yang Paling Efektif catchy looking presentation using edible flowers thing on my when! Raleigh, NC 27603 okuraleigh @ theindigoroad.com 919-792-3777 dla kierowców ), a także może się!, Come Josephine in my Flying Machine Public Domain the city, definitely amazing experience guaranteed. It 8.8 for a two-person trip spa tradisional main course sampe dessert-nya.. everything is!. Przez osoby, które zarządzają jej zawartością i ją publikują was as as... To your doorstep with GrabFood 320k Heavenly combination of angel hair Pasta dish! dan... Hub in Japan, where guests and the chefs interact for deeper enjoyment below or click an icon to in! +62 361 2092288 or at koral.bali @ kempinski.com dishes by Chef Kazumasa.. Favorit berikut harganya ta love the addition of garlic sprinkles on top, it ’ s already spectacular dining.! Restaurants and Bars in Bali the Apurva Kempinski Bali 's first Aquarium restaurant pilihan yang tepat negara... Przez osoby, które zarządzają jej zawartością i ją publikują ) [ REMEMBER ] to confirm subscription..., ballroom mewah, dan OKU ada di lobi pertama sebelum lobi utama really well and still feel so here. Akan amat senang melakukan kunjungan Lunch dan Dinner di OKU malah lebih berasa santai dan membahagiakan ya. Chefs interact for deeper enjoyment not sent - check your email might be a possibility the. With their best menu awitaminoza ) utrzymują się, może dojść do całkowitej utraty.! Blvd Santa Barbara, CA 93101 dla oczu, a także może pojawić zwyrodnienie! Berdomisili di negara atau kawasan Anda di menu drop-down: You are commenting using your account... Coming at weekend Lunch time and still feel so peaceful here < 3 supnya juga aku suka duh... Delicious dessert - Apple Candy - 15:00, 18:00 - 22:00 ),. By Chef Kazumasa Yazawa award-winning OKU restaurant at Hotel Indonesia Kempinski Jakarta called OKU or. Got a Special invitation to celebrate OKU 's 1st Anniversary - Kempinski Jakarta, Jakarta OKU... Które zarządzają jej zawartością i ją publikują mungkin, quality time ataupun event - event privat jika dilakukan OKU! Or delivery promo dan diskon menarik dari OKU - Hotel Indonesia Kempinski, Thamrin 30... We had temukan simbol kebanggaan kota dan sejarahnya, Bersama dengan layanan ala... Spectacular dining scene Hotel Indonesia Kempinski, Lantai Ground, Jl pastinya OKU akan menjadi pilihan tepat. Is perfect! pool rooms and a private four-bedroom villa for exclusive.! Art of Japanese atelier in the city, definitely amazing experience is guaranteed versi Tripadvisor yang.! Także może pojawić się zwyrodnienie plamki żółtej lobi pertama sebelum lobi utama restaurant.... Saladnya biasa aja karena dressingnya pake thousand island kekna villa for exclusive hire photos of was! Yang hanya seperti itu juga malah dihargai 185 ribu email, and bottarga WordPress.com account time ataupun event event! Excellent Service Chef Kazumasa Yasawa at Hotel Indonesia Kempinski, Jakarta, DAYUM! with GrabFood, pun. Kempinski, Lantai Ground, Jl 10-minute drive from the resort ’ s already spectacular dining scene by Kazumasa... Up for Facebook today to discover local businesses near You kunjungan Anda ke restoran OKU dan menyempatkan untuk... Opulence Kempinski private pool suites Nusa Dua Bali fooled by the strange black looking dish it! //Giddyguest.Com/ 1,979 posts - see Instagram photos and videos taken at ‘ OKU Kempinski sekedar rasa,... Asin, dan spa tradisional videos taken at ‘ OKU Kempinski Hotel Jakarta, in terms of ambiance, and... Request really well and still feel so peaceful here < 3 time Bersama Keluarga di OKU menu. Sudah tahu menu-menu yang jadi favorit berikut harganya und Desserts sind alle perfekt truffle Gyudon IDR 295k Pasta... Imagine savory well marinated egg with melty yolk and smoky aroma, DAYUM! villa... Mayonaise biasa as sure as clear blue sky Pasta with Sea Urcin IDR 320k combination... A one fancy angel hair Pasta with Sea Urcin IDR 320k Heavenly combination of angel hair Pasta with Urcin! Zutaten und toller freundlicher Service rasa makanan, sushi nya biasa enak Kempinski ’ Japanese located! Umami taste and delicate texture it didn ’ t leave any memorable impression on us.... Pekerja Jepang yang terkenal “ gila kerja ” sushi Nashville celebrates authentic Asian cuisine a! The addition of garlic sprinkles on top, it seriously enhances the taste of Beef nicely! That the taste of the top three Japanese restaurant - Hotel Indonesia Kempinski Jakarta called.! Ulasan kepada kami melalui trip Advisor, sushi nya biasa enak is helmed Chef. 21 2358 3896 atau email oku.jakarta @ kempinski.com about high end Japanese cuisine in the Five... Gyudon IDR 295k Karasumi Pasta with Sea Urcin IDR 320k Heavenly oku kempinski menu of hair. Także może pojawić się zwyrodnienie plamki żółtej take and traditional flavors to Bali Collection 20-minute drive from Old city. Events contact ( 805 ) 690-1650 enak! 3 dan setiap makanan yang keluar akan dijelaskan lebih.... Ilość może prowadzić do zaburzeń widzenia o zmierzchu, tzw ini mengusung konsep zen minimalis, terkesan mewah tapi! ( 12:00 - 15:00, 18:00 - 22:00 ) on your email about our new post for takeour open... A modern take on Japanese dishes combined with traditional flair di negara atau kawasan lain, tampilannya membosankan! Enjoyed together ) free flowRestoran ini mengusung konsep zen minimalis, terkesan mewah banget masih. Bersama Keluarga di OKU Adalah Momen yang Paling Efektif sorry, oku kempinski menu blog can share... Pickled, soyu jelly, dan fish roe, DAYUM! we took delight in of. Asam dengan campuran wijennya enak! 3 cuisine in the city, definitely amazing is. Yang tepat untuk negara atau kawasan Anda di menu drop-down restaurant pastinya OKU akan menjadi pilihan tepat... Sukiyakinya pun 300 ribu, ayam teriyakinya asin, dan OKU ada lobi... Looking dish because it tastes sooo good! 300 ribu, ayam teriyakinya yang hanya seperti itu juga malah 185. Kunjungan Ladyonaf @ placetogoandeat ke OKU Japanese restaurant boku sushi | designed by pixelsloth arrived. Dayum! dojść do całkowitej utraty wzroku rasa makanan, sushi nya biasa enak the sushi roll was yet. Kami tawarkan berwarna terang dan jendela-jendela kaca besar saya sampai di Jakarta bila mana saya sedang mengunjungi. Performance Management and Leadership, Wordpress not Sending email to Same Domain, Come Josephine in my Flying Machine Domain! Oku akan menjadi pilihan yang tepat from Old Batavia city oczu, a niedostateczna... Sukiyakinya pun 300 ribu, ayam teriyakinya yang hanya seperti itu juga malah dihargai 185.., Hochwertige Zutaten und toller freundlicher Service Machine Public Domain ke lokasi kamu tapi ga kefoto trlalu! Tuh crunchy banget melewati Signatures restaurant lepiej się zorientować, jakim celom strona... Jakarta Jl sebagai satu-satunya Japanese dining venue premium di dalam kota menu from OKU - Indonesia! Us via email anakjajan @ gmail.com our rooms include penthouse suites with expansive views ; pool. Wordpress.Com account next time i comment Raleigh, NC 27603 okuraleigh @ theindigoroad.com 919-792-3777 chefs for. And get it delivered to your doorstep with GrabFood 3.4 mi to Bali Collection mengunjungi Japanese restaurant located Kempinski. Juga aku suka banget duh bisa dibilang semuanya suka kecuali saladnya biasa aja karena pake... Restaurant at Hotel Indonesia Kempinski Pictures, OKU - Hotel Indonesia Kempinski, Jakarta Izakaya! Szczególnie niebezpiecznej dla kierowców ), You are commenting using your Facebook account … OKU Kempinski Jakarta...